Wil jij weer grip krijgen op je pijn en daarmee op je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken

Over mij


Als fysiotherapeut heb ik jarenlang mensen met chronische pijn begeleid binnen revalidatietrajecten. Het doel hierbij was om dagelijkse activiteiten zoals huishouden, werk en hobby’s weer beter uit te kunnen voeren met pijn. Ondanks dat mensen hierin stappen vooruit maakten, had ik het gevoel dat er meer winst te behalen zou zijn. Maar hoe?

Naast mijn werk als fysiotherapeut startte ik met een promotieonderzoek over het stimuleren van een gezonde leefstijl bij volwassenen. Ik ontdekte wat een gezondere leefstijl kon doen voor de gezondheid. En wat de impact ervan is op hoe je je fysiek en mentaal voelt.

Dit inspireerde mij om na m’n promotie mij te specialiseren als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach zodat ik mensen zelf kon begeleiden om zich fysiek en mentaal beter te voelen. Ik leerde niet alleen te kijken naar de gevolgen van lichamelijke klachten en hoe je deze kunt beïnvloeden. Maar ook te onderzoeken wat oorzaken zijn van klachten, hoe je deze kunt aanpakken en welke zaken verder invloed hebben.

Mijn missie werd helder: mensen met chronische pijn begeleiden vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van pijnrevalidatie én vitaliteitscoaching. Een unieke integrale aanpak om beter te functioneren én grip op je pijn te krijgen, je fysiek en mentaal beter te voelen en weer de regie over je leven in eigen hand te nemen. Zodat je je aandacht en energie kunt richten op dat wat belangrijk is in jouw leven.

Wat je misschien nog niet weet van mij, is dat ik veel energie haal uit wandelen en fietsen in de natuur. Het liefst in de (Zwitserse) bergen, die hebben voor mij iets magisch: de rust, de ruimte, de stilte. Maar ik word ook heel blij van mijn Drentse achtertuin. Mijn coaching doe ik ook graag wandelend als iemand dat prettig vindt en de omstandigheden het toelaten.

Dr. Karlien Luten

Wil jij weer grip krijgen op je pijn en daarmee op je leven?

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail