Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Download gratis e-book

Over mij


In mijn werk als fysiotherapeut en onderzoeker ging ik altijd door, nog een stapje extra zetten om iedereen tevreden te houden. Daarbij ging ik vaak over mijn eigen grenzen. Tijd voor ontspanning gunde ik mijzelf pas als het werk af was, wat vaak niet het geval was. Dit zorgde voor onrust en spanning, zowel in mijn hoofd als in mijn lijf. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk niet zo goed voor mezelf zorgde als dat ik dacht. Het voelde voor mij niet fijn meer om op deze manier te werken. Mijn lijf gaf aan dat het anders moest. Tijd om het roer om te gooien…

Ik heb radicale keuzes gemaakt in wat voor mij écht belangrijk is en waar ik mijn tijd en energie aan wil besteden. Wat heb ik nodig om prettig te werken en te leven? Wat is voor mij echt belangrijk in mijn leven? En besteed ik daar voldoende tijd en aandacht aan? Het werd een mooie ontdekkingsreis met veel nieuwe inzichten. Ik ben hierdoor een andere koers gaan varen zowel privé als in mijn werk. Ik voel mij nu veel meer ontspannen, zowel in mijn hoofd als in mijn lijf. Achteraf had ik veel eerder mijzelf bovenaan mijn eigen to-do lijst moeten zetten!

Om mij heen zie ik veel mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen als ik destijds. Mensen die hard werken en altijd klaarstaan voor de ander. Maar ze vergeten zichzelf daarbij wel eens. Waar worden ze zelf blij van, wat geeft hen energie? Dat raakt me, omdat ik zelf heb ervaren wat de impact is van veel stress. Daarom ben ik gestart met mijn eigen coachpraktijk om mensen met stressklachten te inspireren en begeleiden hoe het ook kan! Naar rust in je hoofd en lijf, zodat je met meer ontspanning en plezier kunt leven en werken.

Eén van de inzichten voor mij is dat ik veel energie haal uit actief zijn buiten in de natuur. Het liefst in de (Zwitserse) bergen, die hebben voor mij iets magisch: de rust, de ruimte, de stilte. Maar ik word ook heel blij van mijn Drentse achtertuin. Die geeft mij veel rust, maar ook inspiratie voor mijn werk. Niet voor niets is het nu mijn ‘werkplek’!

Wil jij ook alle ballen op een ontspannen manier in de lucht houden én goed voor jezelf zorgen? Ik help je er graag bij! Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.


Dr. Karlien Luten

Wil jij meer ontspannen werken?

Download het gratis e-book 'Mijn 10 beste tips voor meer rust in je hoofd (en het voorkómen van een burn-out) en ontvang regelmatig nieuwe inspiratie.

E-book

Download het gratis e-book 'Mijn 10 beste tips voor meer rust in je hoofd (en het voorkómen van een burn-out) en ontvang regelmatig nieuwe inspiratie.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail