Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken

Over mij

Als fysiotherapeut begeleid ik mensen met lichamelijke klachten begeleid binnen revalidatietrajecten. In het revalidatietraject leer ik mensen beter omgaan en leren leven met hun klachten om dagelijkse activiteiten zoals huishouden, werk en hobby’s weer uit te kunnen voeren.

Om meer te leren over gezondheid en de invloed van een gezonde leefstijl ben ik een promotieonderzoek gaan doen. Ik ontdekte de impact van een gezonde leefstijl (voeding, bewegen, ontspanning en slaap) op gezondheid en hoe je je fysiek en mentaal voelt. En ook hoe je daarmee lichamelijke klachten kunt beïnvloeden.

Dit inspireerde mij om na m’n promotie mij te specialiseren als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Ik ontwikkelde een bredere visie op lichamelijke klachten én verder te kijken naar oorzaken op mentaal, emotioneel en zingevingsvlak. En daarmee nieuwe mogelijkheden te ontdekken wat je kunt doen om je klachten te verminderen en je beter te voelen. Er ging een wereld voor mij open! Er blijkt namelijk zoveel winst te behalen als je verder kijkt dan alleen medische/ lichamelijke oorzaken voor lichamelijke klachten. Deze kennis en ervaring zet ik nu dagelijks in in mijn praktijk.

Ook al heb ik een stevige wetenschappelijke achtergrond, ik houd van een nuchtere en praktische aanpak. En doe niet moeilijk als het ook makkelijk kan, niet zweverig, maar met beide benen op de grond. Heeft misschien met mijn boeren-achtergrond te maken ;-)

Om zelf fysiek en mentaal fit te blijven, wandel en fiets ik graag buiten in de natuur. Het liefst in de (Zwitserse) bergen, die hebben voor mij iets magisch: de rust, de ruimte, de stilte én de koeien! Maar ik word ook heel blij van mijn Drentse achtertuin. Mijn coaching doe ik dan ook graag wandelend.

Ben jij op zoek naar een aanpak om weer meer energie, ontspannen en balans in je leven te krijgen en te herstellen van lichamelijke klachten? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismaking waarin ik kan aangeven wat ik voor je kan betekenen.


Dr. Karlien Luten

Wil jij weer grip krijgen op je pijn en daarmee op je leven?

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Ervaringen van anderen


 


Joke

E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail