Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Download gratis e-book
Ik heb veel goede tips gekregen van Karlien. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met gezonde voeding te maken heeft, en dat vasthouden was voor mij geen probleem. Toch blijkt er ook veel kracht te zitten in een stukje loslaten. Met leuke tips, en een aantal aanpassingen kon ik weer verder! 

Geesje, 33 jaar

Ik had een heel slecht zelfbeeld, was veel te zwaar waardoor ik erg veel last van mijn knieën had. Ik was bijna niet meer mobiel. Een intakegesprek en "stappenplan" bij Karlien veranderde mijn leven ten goede. Na 11 maanden ben ik ruim 34 kg afgevallen, stukken mobieler en energieker. Daardoor veranderde ook mijn zelfbeeld ten goede. Dank je wel, Karlien!

Joke, 63 jaar

Ik vond de workshop 'Meer rust in je hoofd' van Karlien leuk en laagdrempelig. Nuttig om in de drukte van alledag stil te staan bij de vraag of de dingen momenteel in balans zijn. Leuk ook om hier met een aantal anderen, onder begeleiding van Karlien, over uit te wisselen. Ik ben met een aantal praktische tips en handvatten naar huis gegaan!

Onderzoeker, 30 jaar

De workshop 'Meer rust in je hoofd' biedt tips die je makkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven. Er wordt ingegaan op hoe jij meer balans kunt krijgen in jouw leven. Het was een leerzame maar ook gezellige workshop. 

Financieel medewerker, 31 jaar

Na de zwangerschap en bevalling van mijn dochter was structuur in het eten en bewegen bij mijzelf ver te zoeken. Ik wist niet waar ik de tijd vandaan moest halen om te bewegen – ik was altijd bezig met werk, zorg of huishouding – en at overdag wanneer het mij uitkwam en graag zo makkelijk mogelijk. Het voelde niet goed en ik was ernstig op zoek naar een nieuw, gezonder evenwicht. Maar kreeg dit zelf niet voor elkaar...

Bij InBalanzCoaching heb ik inzicht gekregen in mijn eet- en activiteitenpatroon. Ik had niet verwacht nieuwe dingen te leren, maar Karlien wist me te verrassen met nieuwe informatie en zeer bruikbare handvatten voor het verbeteren van mijn leefstijl!

Karlien heeft een goede luisterhouding en ze straalt rust uit. Vragen stelt ze op de juiste momenten en haar kennis brengt ze op een fijne manier over. Ze denkt goed met je mee over veranderingen die je kunt inpassen in jouw leven op grond van de inzichten die je hebt opgedaan tijdens het gesprek. Mijn ervaring was dat hierdoor de inzichten en de aanpassingen extra goed beklijven en het echt iets van jou zelf wordt. Ik sta nu bewuster stil bij mijn leven en ben blij met de handvatten die ik heb gekregen!


Orthopedagoog en promovendus, 32 jaar

Wil jij meer ontspannen werken?

Download het gratis e-book 'Mijn 10 beste tips voor meer rust in je hoofd (en het voorkómen van een burn-out) en ontvang regelmatig nieuwe inspiratie.

E-book

Download het gratis e-book 'Mijn 10 beste tips voor meer rust in je hoofd (en het voorkómen van een burn-out) en ontvang regelmatig nieuwe inspiratie.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail