Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken
Ik vernam aan mijzelf dat ik de grip op het leven een beetje verloor op het gebied van emotie, verleden en wie ben ik zelf, en dat ik hierbij hulp nodig had. Bij Karlien had ik direct een goed en warm gevoel. Ze heeft een luisterend oor, komt rustig over, is begripvol, heeft het vermogen om de zere plek te raken en oplossingen te bieden. De sessies in de natuur werkten heel goed. Karlien brengt het op een fijne, aangename wijze met verschillende oefeningen, waarin je wordt gevraagd om je eigen IK eens van binnen te gaan bekijken, waardoor je jezelf beter leert kennen en je met hulp van handreikingen jezelf kunt bijschaven. Mijn grootste winst is dat ik mijzelf hervonden heb!

Tony

Bij iedere afspraak die ik had of ik moest op visite dan voelde ik enorm veel spanning in mijn lijf. Geen idee waarom, het was er gewoon. Ik ben hier over in gesprek gegaan met mijn huisarts en ze adviseerde me om naar Karlien te gaan. En met mij te kijken of de MatriXmethode ook iets zou zijn. Samen hebben we een MatriXsessie gedaan, na één sessie was er zoveel verandering merkbaar! Het heeft voor mij weer veel deuren geopend die anders echt dicht zouden blijven! Ik heb een hele fijne begeleiding gehad. Bedankt daarvoor Karlien! 

Cindy

Ik ervaar Karlien als erg prettig en rustig in contact. Ze neemt de vraag serieus en is snel beschikbaar. Ik heb voornamelijk op het gebied van voeding wat tips gekregen. Ik vond het fijn dat dat onderbouwd is en Karlien goed kon motiveren en aangeven wat goed is. De integrale aanpak en de focus op wat in het dagelijks leven ook prettig voelt en haalbaar is, vind ik daarin heel fijn!


Marijke

Via de workshop 'Hoofd opruimen' kwam ik in aanraking met de MatriXmethode die Karlien gebruikt. Dat werkte zo goed dat ik besloot een Matrix-sessie bij Karlien in te plannen om een mini-trauma op te lossen. Super bijzonder wat je met je eigen visualisaties kunt veranderen! Karlien begeleidde me heel rustig en prettig door de sessie heen en stopte pas toen ik er écht zeker van was dat mijn 'trauma' weg was. En die bleef ook weg! Kan het iedereen aanraden die last heeft van beelden die terug blijven komen.  

Sophie

Ik heb veel goede tips gekregen van Karlien. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met gezonde voeding te maken heeft, en dat vasthouden was voor mij geen probleem. Toch blijkt er ook veel kracht te zitten in een stukje loslaten. Met leuke tips, en een aantal aanpassingen kon ik weer verder! 

Geesje

 Ik had een heel slecht zelfbeeld, was veel te zwaar waardoor ik erg veel last van mijn knieën had. Ik was bijna niet meer mobiel. Een intakegesprek en "stappenplan" bij Karlien veranderde mijn leven ten goede. Na 11 maanden ben ik ruim 34 kg afgevallen, stukken mobieler en energieker. Daardoor veranderde ook mijn zelfbeeld ten goede. Dank je wel, Karlien!

Joke

Karlien heeft een goede luisterhouding en ze straalt rust uit. Vragen stelt ze op de juiste momenten en haar kennis brengt ze op een fijne manier over. Ze denkt goed met je mee over veranderingen die je kunt inpassen in jouw leven op grond van de inzichten die je hebt opgedaan tijdens het gesprek. Mijn ervaring was dat hierdoor de inzichten en de aanpassingen extra goed beklijven en het echt iets van jou zelf wordt. Ik sta nu bewuster stil bij mijn leven en ben blij met de handvatten die ik heb gekregen!


Erika

Wil jij weer grip krijgen op je pijn en daarmee op je leven?

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail