Wil jij weer grip krijgen op je pijn en daarmee op je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken
Ik heb veel goede tips gekregen van Karlien. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met gezonde voeding te maken heeft, en dat vasthouden was voor mij geen probleem. Toch blijkt er ook veel kracht te zitten in een stukje loslaten. Met leuke tips, en een aantal aanpassingen kon ik weer verder! 

Geesje, 33 jaar

Ik had een heel slecht zelfbeeld, was veel te zwaar waardoor ik erg veel last van mijn knieƫn had. Ik was bijna niet meer mobiel. Een intakegesprek en "stappenplan" bij Karlien veranderde mijn leven ten goede. Na 11 maanden ben ik ruim 34 kg afgevallen, stukken mobieler en energieker. Daardoor veranderde ook mijn zelfbeeld ten goede. Dank je wel, Karlien!

Joke, 63 jaar

Karlien heeft een goede luisterhouding en ze straalt rust uit. Vragen stelt ze op de juiste momenten en haar kennis brengt ze op een fijne manier over. Ze denkt goed met je mee over veranderingen die je kunt inpassen in jouw leven op grond van de inzichten die je hebt opgedaan tijdens het gesprek. Mijn ervaring was dat hierdoor de inzichten en de aanpassingen extra goed beklijven en het echt iets van jou zelf wordt. Ik sta nu bewuster stil bij mijn leven en ben blij met de handvatten die ik heb gekregen!


Orthopedagoog en promovendus, 32 jaar

Wil jij weer grip krijgen op je pijn en daarmee op je leven?

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail