Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken

Waar droom jij van?


Waar droom jij van?
In de periode dat ik werkte aan mijn onderzoek en met mijn proefschrift bezig was, droomde ik regelmatig van meer vrijheid en meer tijd voor mijzelf en voor mijn dierbaren. Dat ik vaker kon doen waar ik op dat moment behoefte aan had, meestal iets met buiten of actief bezig zijn ;-)

Tijdens mijn onderzoek werd ik een beetje geleefd, van overleg naar overleg, van deadline naar deadline, van artikel naar artikel. In die periode heb ik veel geleerd over hoe je goed onderzoek moet doen en een artikel moet schrijven, ik kreeg die vaardigheden steeds beter in de vingers. Maar ik kwam er ook achter dat daar niet mijn passie lag, ik werd er niet gelukkig van. Dit was het voor mij niet helemaal, maar wat dan wel?

En dus ging ik op zoek...

Ik ging op zoek naar wat mij echt blij maakte. En gek genoeg (of juist niet...) zaten veel elementen, waar ik blij van werd, al in mijn werk als onderzoeker en fysiotherapeut. Ik heb namelijk een passie voor gezondheid, leefstijl en vitaliteit en daarnaast help ik graag mensen. Alleen zaten die elementen nog niet helemaal in de goede verhouding in mijn werk.

Door keuzes te maken, zowel privé en als in mijn werk en daarnaast het volgen van een goede coachopleiding om iemand nog beter te kunnen helpen, heb ik mijn droom in de afgelopen jaren stapje voor stapje gerealiseerd: een eigen coachpraktijk waarbij ik vooral veel met mensen naar buiten ga. En dat heeft me niet alleen meer vrijheid gegeven, maar vooral veel meer plezier en voldoening. Ik werk nu meer om te leven dan dat ik leef om te werken, zoals ik eerder deed.

Hoe zit het met jou? Waar droom jij van?

Wat ik vaak om mij heen en in mijn praktijk zie is dat mensen aan het rennen zijn om alles maar te kunnen blijven doen, vooral bezig met wat er allemaal nog moet gebeuren... Die heel goed hun werk doen, maar er zelf bijna aan onderdoor gaan, veel pijn of andere lichamelijke klachten ervaren en het moeilijk vinden om keuzes te maken. En zichzelf en hun dromen bijna letterlijk voorbij rennen... En dat gaat me echt aan het hart!

Sta eens stil bij jouw dromen en wensen...

Doe jij nog datgene waar je blij van wordt? Ben je nog op de goede weg of ben je op een zijweggetje beland en daarmee uit koers geraakt? Ik sta voor je klaar om hierover te sparren en je op weg te helpen naar jouw droom. Wil jij graag je droom realiseren? En wil je weten wat daarvoor nodig is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.


E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail