Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken

Ik voel me zo... moe!


Ik voel me zo... moe!
Wanneer je de zin in Google typt, vult de zoekmachine deze zelf al aan met 'moe'. Steeds meer mensen voelen zich vermoeid. Hoe komt dat?

Mieke voelt zich ook al langere tijd vermoeid. Ze staat al moe op en ziet er tegen op om naar haar werk te gaan. Ze heeft een drukke baan als accountmanager met veel verantwoordelijkheden. En ze voelt zich ook nog eens erg verantwoordelijk dat alles goed loopt. Ze kijkt doordeweeks al weer reikhalzend uit naar het weekend, want dan heeft ze tijd voor leuke, ontspannen activiteiten. Dat geeft haar weer wat energie voor een nieuwe werkweek. Toch raakt ze steeds meer gefrustreerd door de situatie, zo wil ze het niet langer meer...

Hoe nu verder?

Ik maak een analyse van Miekes klachten én onderliggende oorzaken. Al snel worden bepaalde patronen duidelijk voor haar. Ze komt erachter dat ze (te) veel verantwoordelijkheden op zich neemt en de lat heel hoog legt voor zichzelf. Dit bezorgt haar veel stress en vreet energie. Kijkend naar haar leefstijl, merkt ze dat ze zichzelf weinig tijd voor ontspanning gunt. Vroeger was squash een uitlaatklep voor haar, maar daar heeft ze het nu te druk voor.

Mieke ziet in dat er iets moet veranderen, wil ze zich weer fitter, energieker en minder vermoeid voelen. Na enkele sessie buiten, letterlijk op de hei, waarbij ze keuzes heeft gemaakt die goed voelen voor haar, gaat het langzaam beter. Op het werk heeft ze de situatie besproken met haar leidinggevende, wat haar goed deed. Zo delegeert ze nu onder andere meer taken naar collega's en daarmee krijgt ze meer lucht in haar agenda. Tijd voor ontspanning is nu niet meer exclusief voor het weekend, maar creëert ze ook in haar werkdag. Ergens wist ze wel dat dit belangrijk was, maar nu gunt ze zichzelf ook echt tijd hiervoor. Ze weet en heeft inmiddels ervaren dat dit haar productiviteit juist verhoogt.

Wat het Mieke heeft gebracht...

Waar Mieke eerst dacht dat ze met wat extra ontspanning er wel zou komen, kwam ze erachter dat er meer nodig was. Ze heeft (soms lastige) keuzes gemaakt en inzicht gekregen in haar kwaliteiten en valkuilen wat voor haar een eye-opener was. Dit heeft haar meer opgeleverd dan ze vooraf had gedacht. Ze heeft nu veel meer energie, heeft nauwelijks last meer van haar vermoeidheid (alleen als ze in haar valkuilen stapt), meer tijd voor zichzelf gemaakt en zit veel lekkerder in haar vel. Hoe fijn is dat?

Waar liggen jouw kwaliteiten en valkuilen? Wat heb jij nodig om met meer energie én plezier aan het werk te gaan? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en krijg inzicht waar voor jou winst te behalen valt.

E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail