Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken

Eén van de beste manieren om snel minder pijn te ervaren!


Eén van de beste manieren om snel minder pijn te ervaren!
Onlangs vroeg mij iemand wat je nu het beste kunt doen om snel minder pijn te krijgen. In mijn vitaliteitsprogramma maak ik daar samen met mijn klant een plan op maat voor met diverse ingangen om grip te krijgen op de pijn. Eén van de ingangen die altijd in zo'n plan zit, is het vinden van een vorm van ontspanning die voor diegene werkt.

Ontspanning in het algemeen is één van de beste (en snelste) manieren die je zelf kunt toepassen om minder pijn te ervaren. Dat kan echter op veel manieren: ontspannen bewegen, ademhalingsoefeningen, een warm bad, genieten van een heerlijke maaltijd of van de natuur of lachen met vrienden. Wat voor de één werkt, werkt voor een ander juist niet, dus op zoek gaan naar iets wat voor jou ontspannend is. De werking voor het lijf is min of meer hetzelfde: bij ontspanning worden endorfines aangemaakt. En deze hormonen werken onder andere als een natuurlijke pijnstiller, net wat je graag wilde!

Voor de één is ontspannen makkelijker dan voor de ander. Vind je het moeilijk om te ontspannen door de pijn of door iets naars wat je hebt meegemaakt? En kun je mijn hulp hierbij gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis sessie waarin ik je op weg kan helpen.  

E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail