Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken

Mijn kijk op aanhoudende lichamelijke klachten


Mijn kijk op aanhoudende lichamelijke klachten
Toen ik in 2021 afscheid nam als fysiotherapeut van een ziekenhuis keek ik terug op 13 jaar werkervaring. Ik realiseerde mij dat mijn kijk op aanhoudende lichamelijke klachten en de aanpak ervan in de afgelopen jaren flink veranderd was. Als (beginnend) fysiotherapeut was ik vooral opgeleid om lichamelijke oorzaken te vinden voor (pijn)klachten en deze ook lichamelijk op te lossen met therapie en training.

Door mijn promotieonderzoek over gezonde leefstijl ontdekte ik wat de impact was van leefstijl (bewegen, voeding, ontspanning en slaap) op gezondheid. En daarmee welke winst er te behalen viel. Er ging een wereld voor mij open! Mijn fascinatie leidde ertoe dat ik een opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach volgde om mensen goed te kunnen begeleiden. Hiermee werd mijn kijk op oorzaken van lichamelijke klachten en pijn ook een stuk breder.

Toen ik leerde dat niet alleen lichamelijke oorzaken kunnen zorgen voor aanhoudende klachten, maar ook emotionele en mentale zaken, zoals angsten, trauma's, onverwerkte emoties en belemmerende gedachten over de pijn en jezelf, was voor mij een integrale kijk én aanpak van aanhoudende klachten niet meer weg te denken! En ik probeer dit ook altijd op een nuchtere en simpele manier uit te leggen aan mijn klanten.

Dus heb je zelf last van aanhoudende lichamelijke klachten en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op een gratis intake- en adviesgesprek om je op weg te helpen.


E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail