Wil jij meer energie, ontspanning en balans in je leven?


Ja, vertel mij meer Afspraak maken

Daar is wel wat moed voor nodig!


Daar is wel wat moed voor nodig!
Het lijkt zo makkelijk, maar het is voor de meeste mensen toch erg lastig: 'nee' zeggen. Op een vraag of verzoek van je partner, familielid of leidinggevende. Bijvoorbeeld omdat je graag een ander wilt helpen, zeg je al snel 'ja'. En dat is niet goed of fout. Het kan je juist voldoening geven om iets voor een ander te doen. Maar als je merkt dat je al op je tenen loopt of je overbelast voelt en de sterke neiging hebt om toch overal 'ja' op te zeggen, dan kan ook meer pijn geven. Herken je dat? En er is soms wel wat moed voor nodig om 'nee' te zeggen, weet ik uit ervaring ;-)

Moeilijk 'nee' kunnen zeggen is een gewoonte waar je niet zo bij stil staat, totdat je merkt aan je lijf dat deze steeds vaker gaat protesteren. Je krijgt meer pijn, voelt je sneller vermoeid, hebt minder energie en hebt regelmatig last van spanningsklachten, kortom je zit niet lekker meer in je vel.... In mijn werk zie ik deze symptomen veel voorbij komen.

In mijn aanpak is er niet alleen aandacht voor deze klachten, maar juist ook voor de onderliggende oorzaken van de klachten. Om terug te komen op het lastig 'nee' kunnen zeggen: wat maakt dat je dit moeilijk vindt? Welke emoties of overtuigingen spelen hierbij een rol? Op het moment dat je hier inzicht in krijgt en hiermee aan de slag gaat, zal je ervaren dat er een duurzame verandering in je klachten komt van binnenuit. Er is wel wat moed voor nodig, maar het kan je veel opleveren: meer ontspanning, energie en minder klachten! Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

E-book

Download het gratis e-book '10 tips om je fysiek en mentaal beter te voelen met chronische pijn'.

Contact

Karlien Luten
Hageneind 24
9482 PE Tynaarlo
Stuur een e-mail